Gunther Dekeyser

Lid dagelijks bestuur, Bestuurslid

 • Geboortedatum:

  4 november 1982

 • Geboorteplaats:

  Leuven

Ik woon al heel mijn leven in onze mooie gemeente! Sinds verscheidene jaren ben ik secretaris van onze partij en maak ik deel uit van het partijbureau. Tevens ben ik actief in het verenigingsleven, onder meer als bestuurslid van de lokale fietsclub in Vossem.

Ik wil me de komende 6 jaar graag inzetten voor:

Ik heb het genoegen gehad enkele mensen van CD&V Tervuren te ontmoeten naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. Dit heeft mijn interesses in de lokale politiek verder aangewakkerd. Ik vind het tenslotte belangrijk om weten wat er gaande is in onze gemeente en welke beslissingen er worden genomen.

De voorbije jaren heb ik dan ook de kans gekregen om actief mee te werken binnen de partij en de weg van CD&V Tervuren mee te helpen uitstippelen. Iets waar ik op verder wil werken en bouwen.

De Weg Vooruit >> betekent voor mij:

De weg vooruit betekent voor mij een Tervuren dat proactief en innovaief is. Een gemeente die kan inspelen op de veranderende tijden en de noden van haar inwoners.

Mijn grootste dromen voor Tervuren tegen 2030 zijn:


 • Een duurzaam Tervuren waar ook wordt ingezet op alternatieve energie en milieu.

 • Tevuren is vooral ook een "groene" gemeente. In de toekomst is het belangrijk de balans tussen o.a. wonen en  natuur te bewaren, bv. door het creëren van buurten met voldoende groen.

 • Een gemeente waar iedereen zich thuis voelt in zijn eigen buurt.

 • Een gemeente waar iedereen zich vrij en veilig kan bewegen. Waar er evenwicht is tussen de STOP doelgroepen  (Stappen, Trappen, Openbaar vervoer, Privévervoer (auto) en dit met een aangepaste infrastructuur.

 • Een gemeente waar er zorg op maat en ondersteuning is voor iedereen en waar de noden efficiënt worden  opgespoord.

 • Een nog steeds bruisend Tervuren met een sterk verenigingsleven en divers sport en - cultuuraanbod voor iedereen. 

Op 23 maart ging CD&V Tervuren langs in het druk bewoonde WZC, gelegen in het rustgevende groen van de Jezus-Eiklaan. Dit om de…

Lees meer