Terwijl de laatste blaadjes in het park en het Zoniënwoud van de bomen vallen, is het toeristisch bezoekerscentrum er een pak rijker. Bijna twee jaar na de opening is dé uitvalsbasis voor een toeristisch bezoek aan Tervuren eindelijk helemaal afgewerkt.

Bovenop de echte boomstructuren die tussen de informatieve, educatieve en speelse modules staan opgesteld, werd een opvallende lichtgevende print van een bladerdek geïnstalleerd waardoor bezoekers zich voortaan helemaal in het bos wanen. Het bladerdek, uniek in België, kan overdag én ‘s nachts de aandacht trekken en nodigt uit om weg te dromen.

“Het toeristisch bezoekerscentrum wil een kwalitatief onthaal zijn voor de eigen bewoner en de toerist. Tervuren wordt er gepresenteerd met zijn grote en kleine bezienswaardigheden, maar ook als een uitvalsbasis voor een bezoek aan de regio met in het bijzonder het Zoniënwoud en de Druivenstreek. Met dit prachtige bladerdek trekken we meteen onze bossen en het park letterlijk ons bezoekerscentrum binnen, als een eerste kennismaking met onze groene troeven kan dat alvast tellen,” zegt schepen voor toerisme Mario Van Rossum

Contactinfo:

Schepen van toerisme Mario Van Rossum: 0474 76 20 84

  • Toerisme